Ексклузивна приказна од AutoBest :: VinFast, новиот змеј на автомобилската индустрија

VinFast е првиот виетнамски производител на автомобили. Тој исто така е најбрзорастечка компанија во светската автомобилска индустрија, невиден глобален финансиски проект. AutoBest има неверојатна приказна, директно од самото место, како светска премиера!

повеќе