Опрема во автомобилот за време на зима

Опрема во автомобилот за време на зима Објавено на 9 јануари 2019 година Во поголемиот дел на нашата држава врне снег. Затоа ви даваме практични совети за опремување на возилото во зимски отежнати метеролошки услови.

повеќе