Peugeot има уште милионери

Само еден месец по информацијата дека Peugeot има произведено милион примероци од 308 и половина милион од 3008, од фабриката во Мулхаус стигна вест за уште еден милионер

повеќе

Опрема во автомобилот за време на зима

Опрема во автомобилот за време на зима Објавено на 9 јануари 2019 година Во поголемиот дел на нашата држава врне снег. Затоа ви даваме практични совети за опремување на возилото во зимски отежнати метеролошки услови.

повеќе